Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

RADIONICA: POBOLJŠANJE PREGOVARAČKIH VEŠTINA I PRODAJE

Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ i Privredna komora Srbije - Centar za organsku proizvodnju organizuju obuku za poboljšanje pregovaračkih veština i prodaje, namenjena primarnim proizvođačima organskih proizvoda, a potom i proizvođačima koji žele da se preorjentišu na ovaj vid proizvodnje.
Razlog je taj što organski proizvodi već nekoliko godina unazad uzimaju sve veći udeo tržišta EU, ali i Srbije, budući da je sve veći broj konzumenta svestan dodate vrednosti zdrave, organske hrane.
Cilj radionice je da učesnici saznaju kako da istraže mogućnosti postojećeg i potencijalnog tržišta, kako da se pripreme za različite vrste sastanka, ali i kako da na pravi način predstave svoje proizvode. Više informacija i detalja o oblastima koje su sastavni deo treninga možete pronaći u prilogu.
Trening traje 4 dana, i održaće se od utorka, 21. novembra do petka, 24. novembra 2017. godine u prostorijama PKS - Regionalne privredne komore Zaječar,Nikole Pašića 37.


Napomena:
Učešće na treningu je besplatno, a broj učesnika je organičen na 15 mesta. Prednost pri odabiru kandidata imaće sertifikovani proizvođači organskih proizvoda.
Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovom treningu prijavite se na sledeću mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , telefon: 019 421 412
Rok za prijavu je 17. novembar 2017. god.

Plan radionice

Attachments:
Download this file (Plan radionice .docx)Plan radionice .docx[ ]847 Kb