Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

Organski proizvodi Timomeda na sajmu Biofach u Nirnbergu

Privredna komora Srbije i Nacionalna asocijacija Serbia Organika uz podršku Razvojne agencije Srbije i nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ organizovali su učešće kompanija iz Srbije na najvećem međunarodnom sajmu organskih proizvoda koji je održan od 13-16. februara 2019. godine u nemačkom gradu Nirnbergu.
Kompanija Timomed iz Knjaževca je na ovom sajmu učestvovala uz podršku IPD-a, Instituta koji okuplja nemačke kompanije koje uvoze proizvode iz celog sveta.
Biofach je već 30 godina vodeći međunarodni sajam organskih proizvoda, prehrambenih, tekstilnih i kozmetičkih, a nastup Srbije se organizuje od 2010. godine. Zajedno sa Biofahom, sada već tradicionalno održan je i Vivaness, međunarodni sajam prirodne kozmetike. Ovogodišnji Biofah i Vivaness okupili su rekordnih 3.273 izlagača iz 95 država. Preko 50.000 posetilaca iz 135 zemalja je posetilo sajam. Skoro 700 novih proizvoda je predstavljeno na Biofach Novelty štandu, a 900 uključujući i nove proizvode predstavljene na Vivaness-u.


Timomed je prvi put učestvovao na Biofachu i bio je jedini predstavnik istočne Srbije. Utisci Ivana Petrovića, predstavnika kompanije Timomed, su izuzetno pozitivni s obzirom da je u pitanju jedinstven sajam na svetu. Pored međunarodne izložbe organskog sektora, to je mesto trgovine i poslovanja, ali i mesto na kojem se kreiraju politike i trendovi u ovom sektoru.
Timomed je uspostavio kontakte sa 12 velikih svetskih firmi iz oblasti hrane i pčelarstva i nastojaće da u narednom periodu sa njima ostvari neki vid saradnje.

Galerija fotografija


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanjeprijava trenera u dualnom obrazovanju
parlament
RS MTTT baner

.