Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga

POTPISAN PROTOKOL O SARADNJI SA OPŠTINOM SOKOBANJA

U Sokobanji, dana 20.07.2018. godine je potpisan Protokol o poslovno tehničkoj saradnji između Opštine Sokobanja i Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Zaječarskog i Borskog upravnog okruga.
Protokol je, u ime Opštine Sokobanja, potpisao predsednik opštine Isidor Krstić, a u ime Komore, Dejan Tošić, direktor Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Zaječarskog i Borskog upravnog okruga. Ovom prilikom je predsednik opštine Sokobanja predstavio potencijale za dalji razvoj i unapređenje, pre svega turizma, kao najprofitnije privredne grane u opštini. Istakao je značaj dosadašnjih ulaganja i započete projekte kao što su: izgradnja letnje pozornice čija je ukupna vrednost oko 1.200.000 evra, uređenje keja reke Moravica, privatizacija Lepterije, rekonstrukcija pristupnih puteva, itd.

Sastanku su prisustvovali i Dragica Pavlović, načelnica turističke inspekcije odeljenje Niš i Dragan Bogojević, član opštinskog veća opštine Sokobanja i jedan od najuspešnijih privrednika u Sokobanji.
Prilikom potpisivanja Sporazuma je dogovorena saradnja na stvaranju što povoljnijih uslova za poslovanje privrednika, podršci u promociji i edukaciji, privlačenju direktnih investicija, organizaciji nastupa na sajmovima u zemlji i inostranstvu, organizaciji seminara, prezentacija i obuka za privredna društva i poljoprivredna gazdinstva i drugi brojni vidovi saradnje.

Galerija fotografija


Upis učenika - dualno obrazovanje
Pravilnici - dualno obrazovanje
parlament
RS MTTT baner

.